Strategische koers bij benoeming Salar Azimi

10 January, 2019 07:37

28 november jl. maakte Lavide Holding N.V. (“Lavide”) bekend dat op 10 januari 2019 een BAVA zal gaan plaatsvinden voor de benoeming van een nieuwe CEO Salar Azimi. Rekening houdend dat goedkeuring wordt verleend aan de benoeming tot CEO van Salar Azimi heeft er een gecombineerde vergadering van de RvB en RvC op 9 januari 2019 plaatsgevonden. In deze vergadering heeft Salar Azimi de strategische koers aangekondigd welke hij wilt volgen wanneer zijn benoeming wordt goedgekeurd tot CEO van Lavide.

Strategische koers:

Lavide stapt uit de kinderopvang;
Lavide heeft de wens op een zo kort mogelijke termijn als beursfonds leeg te zijn teneinde nieuwe activiteiten in Lavide te plaatsen;
Lavide zal als leegbeursfonds een RTO proces ingaan om ondernemingen van Salar Azimi in de hospitality in te brengen. Te noemen werkmaatschappij HB24 BV waarin de exploitatie van Hotel Elderschans wordt geëxploiteerd, Lambo BV waarin de exploitatie opgestart gaat worden van een party boot, Voetbalclub Patro Eisden te Maasmechelen en een nog af te bouwen Hotel Du Commercie. De hospitality activiteiten zullen zo veel mogelijk met onroerend goed worden ingebracht.