Lavide maakt enkele cijfers over 2023 bekend

1 February, 2024 18:01

Lavide Holding NV (‘Lavide’) maakt vandaag enkele cijfers over het jaar 2023 bekend. In 2023 werd geen omzet behaald. De kosten bedroegen €220.633.
Lavide beschikt over een kredietfaciliteit van €350.000 ter financiering van de vennootschap.

Afgelopen jaar stond in het teken van het herstructureren en reorganiseren van de vennootschap. In het eerste half jaar moesten er nog juridische kosten gemaakt worden. Deze post droogde in het tweede halfjaar vrijwel volledig op, waardoor de kosten niet verder opliepen. In 2023 maakte Lavide een start met het opbouwen van vertrouwen richting een nieuwe toekomst en ontvangt hierover positieve respons. Lavide denkt in 2024 een start te kunnen maken met nieuwe activiteiten.

Lavide is in bezit van een getekende opdrachtbrief van een OOB-accountant. Lavide en de accountant zijn momenteel in afwachting van de registratie van de accountant bij de AFM. Omdat de accountant voldoet aan de voorwaarden voor deze registratie, stopte Euronext de delisting-procedure. De accountant verwacht daarom dat de registratie een kwestie van tijd zal zijn. Lavide weet niet hoe lang het proces nog kan duren, maar hoopt hierover snel verdere mededelingen te kunnen publiceren.

Aandeelhouders stemden in december 2022 voor de plannen van de vennootschap om het bedrijf om te vormen tot een financieringsmaatschappij. De voorgestelde nieuwe naam is Fair Financing Firm. Er werd in juni 2022 voor meer dan €5M aan commitment van investeerders ontvangen om te investeren in de vennootschap door middel van converteerbare obligaties met een vaste uitoefenprijs van €0,50 per aandeel.

Lavide merkt tegelijk ook dat er interesse is van andere partijen voor een samenwerking onder haar beursnotering.

Einde persbericht

D.M. van den Ouden
CEO Lavide Holding NV
vandenOuden@lavideholding.com