Lavide sluit aanvullende financieringsovereenkomst

10 May, 2022 18:36

Lavide Holding NV vervolgt haar zoektocht naar nieuwe winstgevende activiteiten. NZB BV, de partij die het meest in aanmerking leek te komen voor het effecturen van een RTO, maar daarvoor meer tijd nodig heeft, is tot nu toe haar toezegging om tot een maximum van € 100.000 te fourneren als bijdrage in de operationele kosten, niet nagekomen. Lavide zet zich in om NZB deze toezegging na te komen. 

Teneinde te voorzien in de acute financieringsbehoefte van Lavide, heeft de vennootschap met een van haar grootaandeelhouders een overeenkomst gesloten, waarbij deze heeft toegezegd onder voorwaarden een bedrag van € 10.000 te fourneren, in de vorm van een lening. Hiermee kan Lavide haar zoektocht naar een invulling met nieuwe winstgevende bedrijfsactiviteiten vooralsnog voortzetten. 

Momenteel praat Lavide met twee potentieel geïnteresseerde partijen op niet-exclusieve basis en staat zij open voor aanbiedingen van prospects, die momenteel al een substantiële omzet en een positieve kasstroom genereren. 

De aangekondigde toezegging van Lavide om de 290.000 aandelen B van Amelie Holding BV te converteren naar ter beurze verhandelbare aandelen A is inmiddels door Euronext bevestigd.

Voor meer informatie: dhr. H.C.P.J. Riemens, CEO ad Interim, 0633-917321