Commerciële samenwerking Lavide Holding N.V. / GastVrij Nederland BV en Cool Bear

25 October, 2017 06:39

Lavide Holding N.V. (“Lavide”) is een commerciële, strategische samenwerking aangegaan voor GastVrij Nederland BV (“GastVrij”) met Cool Bear® (“Cool Bear”).

Cool Bear is een limonadeproducent die 0% suiker vruchtenlimonade producten aanbiedt zonder kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen of verdikkingsmiddel dat speciaal voor kinderen is ontwikkeld. Een gezond, lekker, verantwoord en “Cool” kinderconcept met een portfolio variërend van siropen tot kant-en-klaar drankjes. Cool Bear bevat puur vruchtensap en maakt uitsluitend gebruik van de plantaardige zoetstof Stevia. Natuurlijk suikervrij zonder gebruik van kunstmatige zoetstoffen dus geen aspartaam, sucralose, sacharine, acesulfaan-K en cyclamaat. En zo zien ouders dat graag.

Aangezien GastVrij zich richt op kinderen in zijn geheel en zeer zeker waar mogelijk wil bijdragen aan de (goede) gezondheid van kinderen is het oog gevallen op Cool Bear als partij om mee samen te werken. Cool Bear kwam met haar productie van gezonde limonade dichtbij de basis, overtuiging van GastVrij. Cool Bear is buiten de limonadeproducten een wereld op zich. De gelijknamige mascotte helpt kinderen en families met een gezondere en meer verantwoordelijke lifestyle. Deze strategische samenwerking richt zich op de commerciële en marketinggerichte acties. Acties zoals spaar- en/of kortingsacties en evenementen behoren tot de mogelijkheden. In de aankomende periode zullen diverse acties direct van start gaan.

Het doel van deze samenwerking is voor zowel GastVrij als Cool Bear om de naamsbekendheid te vergroten binnen elkaars klantengroepen en meer afnemers te genereren van de diensten en producten.